در تلگرام، ما را دنبال کنید
در گروه تلگرامی موسسه مهاجرتی زنگنه شما می توانید سوالات خود را با کارشناسان مهاجرتی که در این گروه هستند مطرح و بصورت رایگان پاسخ خود را دریافت نمایید، همچنین با عضویت در کانال موسسه مهاجرتی زنگنه از آخرین اطلاع رسانی ها آگاه شوید. آنچه شما نیاز دارید ما برای شما فراهم آورده ایم.
عضویت در گروه تلگرامی
عضویت در کانال تلگرامی
نظام آموزشی و مقاطع تحصیلی در ترکیه
طبق آخرین تغییرات نظام آموزشی ترکیه، در سال 2012، هر زن و مرد باید 12 سال تحصیلات دوران مدرسه را بگذرانند؛ که این دوره شامل 4 سال دوره ی ابتدایی، 4 سال دوره ی راهنمایی یا متوسطه اول و 4 سال دوره دبیرستان یا متوسطه دوم می باشد. سن ورود دانش آموزان به مدارس ترکیه، 5 سال تصویب شده است. افرادی که این 12 سال آموزش را به اتمام برسانند، دیپلم مقطع متوسطه دریافت می کنند و در ادامه روند تکمیل تحصیلات در ترکیه به شرح زیر خواهد بود:
کاردانی:پس از اتمام یک برنامه تحصیلی دو ساله، این مدرک اعطا می شود. برنامه های مقطع کاردانی توسط دانشگاه ها و آموزشگاه های فنی و حرفه ای پس از گذراندن دوره متوسطه ارائه می شود. برخی از برنامه های آموزش از راه دور نیز موجود است. برنامه های مدرک کاردانی ممکن است نیاز به یک دوره کارآموزی داشته باشد.
کارشناسی:این مدرک پس از گذراندن دوره ی چهار ساله اهدا می شود. مدت زمان تحصیل در رشته ی دندانپزشکی، دامپزشکی و داروسازی پنج سال و مدت زمان تحصیل در رشته ی پزشکی شش سال است. مدارک تحصیلی در این چهار رشته معادل مدرک کارشناسی ارشد در نظر گرفته می شود.
کارشناسی ارشد:برنامه دو ساله ای است که در انتهای آن، مدرک کارشناسی ارشد ارائه می شود. دو نوع کارشناسی ارشد وجود دارد، با پایان نامه یا بدون پایان نامه. برنامه کارشناسی ارشد با پایان نامه یک برنامه دو ساله است که به طور کلی شامل دوره هایی با حداقل 120 ECTS (هر 60ECTS برابر با یکسال تحصیل می باشد) و پس از آن انجام پایان نامه است. برنامه های بی پایان نامه در یک یا یک سال و نیم به اتمام رسیده و لازمه ی آنها اتمام دوره های تحصیلات تکمیلی در حد حداقل 90 ECTS و یک پروژه ترم هستند.
دکترا:یک برنامه هشت ترمه که در انتهای آن معمولاً مدرک دکترا اعطا می شود. لازمه ی دریافت مدرک این دوره 180-240ECTS، یک آزمون جامع، یک پایان نامه و دفاع شفاهی از آن هستند. پس از اتمام موفقیت آمیز دروس و آزمون جامع، دانشجویان باید پایان نامه را ارائه داده و به طور شفاهی در برابر کمیته اساتید داور، از آن دفاع کنند.
تخصص پزشکی:این دوره ها معادل برنامه های دکترا هستند و در دانشکده های پزشکی، بیمارستان های دانشگاهی و دانشگاه های علوم پزشکی ارائه می شوند. برای تخصص در پزشکی، افرادی که از دانشکده های پزشکی فارغ التحصیل می شوند باید در یک آزمون ورودی رقابتی در شاخه های مختلف پزشکی شرکت کنند. داوطلبان تخصص موظفند پایان نامه ارائه داده و به طور شفاهی در برابر کمیته اساتید داور، از آن دفاع کنند.
تخصص هنری:این دوره حداقل شش ترم تحصیلی به طول می انجامد، بعد از کارشناسی ارشد در شاخه های هنرهای تجسمی و هنرهای نمایشی ارائه می شود و معادل دکتری است. دریافت مدرک این دوره، مستلزم ارائه یک اثر هنری اورجینال یا (در رشته های موسیقی و هنرهای نمایشی) اجرایی ممتاز و خلاقانه می باشد.
شرایط تحصیل در مدارس بین المللی ترکیه
مدارس بین المللی ترکیه در مقایسه با سایر مدارس کیفیت آموزش بهتری دارند؛ کلاس های درس کم جمعیت تر هستند و آموزش همراه با دروس فوق برنامه و یادگیری یک زبان خارجی می باشد. با توجه به مدرسه انتخابی ممکن است زبان آموزش فرانسوی، آلمانی، انگلیسی و… باشد.
زبان آموزش در بیشتر مدارس بینالمللی ترکیه انگلیسی است.
بیشترین مدارس بین المللی ترکیه در شهرهای مهم آن، مثل ازمیر، استانبول و آنکارا قرار دارد. ظرفیت پذیرش این مدارس محدود است بنابراین اغلب با توجه به ملیت، ثبت نام می کنند.
تحصیل در مدارس بین المللی ترکیه رایگان نیست و هزینه ها از مدرسه ای تا مدرسه ی دیگر متفاوت است. به طور کلی هزینه تحصیل در مدارس بین المللی ترکیه از مهدکودک تا پایان سال دوازدهم، سالانه 35000 – 5000 دلار اعلام شده است.
تحصیل کارشناسی در ترکیه
زبان رسمی کشور ترکیه، ترکی استانبولی است اما دوره های تحصیلی به زبان انگلیسی هم آموزش داده می شود بنابراین برای مهاجرت تحصیلی به ترکیه اثبات تسلط به یکی از زبان های نام برده با ارائه مدرک (تومر یا تافل) اجباری است.
دوره ی کارشناسی در ترکیه 4 سال است و پس از اتمام، مدرک مرتبط را دریافت خواهید کرد. حداقل شرط ورود به دانشگاه های ترکیه در مقطع کارشناسی، داشتن مدرک دیپلم می باشد؛ پس از آن با شرکت در آزمون های ورودی دانشگاه های ترکیه، YOS و SAT، می توانید اخذ پذیرش اقدام کنید.
آزمون یوس، توسط هر دانشگاه، سالی یکبار برگزار می شود که شامل دروس پایه (ریاضی، هوش، منطق، هندسه) می باشد و از 0 تا 100 بارم بندی شده است.
داوطلبان از نظر تعداد آزمون های یوس که در آن ثبت نام می کنند، محدودیتی ندارند.
آزمون اس ای تی، در سال، 4 بار توسط موسسه کالج برد برگزار می شود که شما در کل تا 6 بار اجازه ی شرکت در این آزمون را دارید. گفته شده شانس پذیرش با مدرک SAT بیشتر از مدرک یوس هست اما باید در نظر داشت که آزمون SAT شامل یک بخش سوالات زبان انگلیسی و یک بخش ریاضی است؛
اگر در زبان انگلیسی ضعیف هستید آزمون YOS را انتخاب کنید.
فرم آنلاین ارزیابی مهاجرت
قطعا اولین مرحله در پروسه مهاجرت ارزیابی شرایط شماست. موسسه مهاجرتی زنگنه با راه اندازی سرویس ارزیابی آنلاین مهاجرتی، راه را برای شما آسان کرده است. فقط کافیست فرم مربوطه را پر نمایید تا شرایط شما بدون پرداخت هیچ هزینه ای ارزیابی شود.
شرایط من را ارزیابی کن...
تحصیل کارشناسی ارشد در ترکیه
علاوه بر ضرورت برخورداری از صلاحیت های لازم در مقاطع تحصیلی قبلی، اغلب متقاضیان تحصیل در دانشگاه های ترکیه باید در آزمون ورودی شرکت کنند. این آزمون برای دوره های تحصیلات تکمیلی و متقاضیان بین المللی نیز اجرا می شود.
آزمونی که در ترکیه برگزار می شود آزمون ورودی کارکنان دانشگاهی و دانشجویان کارشناسی (ALES) است. بسیاری از برنامه های مقطع ارشد متقاضی را ملزم به کسب نمره ی حداقل 50-55 در این آزمون می کنند، درحالی که نمرات بالاتر شانس پذیرش شما به دانشگاه های رقابتی تر و یا برخورداری از بورسیه را افزایش می دهد. محتوای آزمون ALES برای تایید این امر طراحی شده است که دانشجویان آینده از مهارت ها و توانمندی های پایه ای برخوردار باشند که برای گذراندن موفقیت آمیز مقطع ارشد ضروری است. قصد این آزمون ها ممانعت از پیشرفت دانشجویان نبوده و دانشجویانی که در هرصورت آماده مطالعات در مقطع ارشد هستند نباید نگرانی نسبت به این آزمون ها داشته باشند. ÖSYM هیئت مسئول اجرای آزمون ALES است.
برخی از موسسات ممکن است برای مقطع کارشناسی ارشد در ترکیه آزمون هایی بین المللی مانند GMAT یا GRE را به جای ALES بپذیرند. به عنوان یک قاعده، نمرات 450 یا 610 به ترتیب معادل با گذراندن ALES شناخته می شوند.
برخی از دوره های مقطع ارشد کاملاً یا به طور نسبی به زبان انگلیسی تدریس شده و در دانشگاه های جدیدتری که قصد جذب دانشجویان بین المللی بیشتری دارند این گرایش رو به افزایش است. در صورتی که دوره به زبان ترکی تدریس شود، از شما خواسته می شود که در فرآیند پذیرش خود آزمون زبان ترکی را نیز بگذرانید.
اگر انگلیسی زبان دوم شما است و متقاضی یک برنامه آموزشی به زبان انگلیسی هستید، باید آزمون تسلط را نیز بگذرانید. به این منظور، هیئت ÖSYM آزمون های اختصاصی خود را برگزار می کند، اما دانشگاه ها می توانند آزمون های بین المللی از قبیل تافل و آیلتس را نیز بپذیرند.
تحصیل دکترا در ترکیه
به دلیل نامزدی ترکیه برای عضویت در اتحادیه اروپا، مدارک دانشگاهی ترکیه از فرایند بولونیا پیروی میکند. در نتیجه دورههای دکترا شباهت بسیار زیادی به دورههای دکترا در اروپا دارد.
با این وجود، دورههای دکترا از فرایند منظمی پیروی میکند که مراحل و ارزیابیهای مشخص دارد. این فرایند شامل چندین کلاس، سمینار و آزمون میشود که مجموع اعتبار ECTS آن، 240 است. همچنین در ابتدای دورهی دکترا کلاسهای مقدماتی برگزار میشود. هر دانشگاه و دوره محتوای خاص خود را دارد، اما به منظور اعطای مدرک دکترا تمام محتوای درسی باید تدریس شوند.
در ترکیه رساله و پیشرفت دانشجویان توسط کمیته سرپرستی نظارت و بررسی میشود و استاد راهنمای دانشجو یکی از اعضای اصلی این کمیته است. استاد راهنما یکی از اساتید دانشگاهی است که در حوزه تحقیقاتی دانشجوی خود متخصص بوده و در اولین سال دکترا برای دانشجو تعیین میشود. دانشجو میتواند علاوه بر استاد راهنما، مشاور نیز داشته باشد. مشاور نیز در کمیته حضور دارد.
دانشجویان در اوایل دوره دکترا توسط آزمون صلاحیت ارزیابی میشوند. این آزمون مشابه آزمون MPHIL انگلستان است. کمیته صلاحیت، علاوه بر بررسی پیشنهاد رساله دانشجو به دو صورت کتبی و شفاهی، کمیته آزمون داوران را نیز تشکیل میدهد که به برنامهریزی و ارزیابی آزمونها در دوران باقیمانده دکترا میپردازد؛ نتیجه این آزمون توسط کمیته صلاحیت بررسی میشود.
پس از اتمام موفقیتآمیز آزمون صلاحیت و دفاع از هدف پژوهش، دانشجویان میتوانند دوره دکترا را آغاز کنند. در مدت زمان تحصیل دانشجویان هر شش ماه بهطور منظم توسط کمیته مرتبط ارزیابی خواهند شد که این امر به منظور بررسی فرایند کاری دانشجو در مقطع دکترا میباشد. کمیته مطالعات فعلی، نتایج، روش تحقیق و برنامه کاری که دانشجو در زمینه پژوهشی خود انجام داده است را از طریق گزارشهای ارائه شده بررسی میکنند.
هنگامی که دانشجویان پژوهش خود را به اتمام رسانند، رساله نهایی دکترای آنها توسط هیئت داوران بررسی خواهد شد. این فرایند مشابه آزمون شفاهی در انگلستان میباشد، اما از رساله، در حضور عموم دفاع میشود.
به عنوان متقاضی دوره دکترا، دانشجو باید به منظور اثبات تجربه و بار علمی خود در آزمونهای ورودی شرکت کند. اکثر آزمونهای مورد استفاده در ترکیه تحت عنوان امتحان ورودی تحصیلات تكمیلی (ALES) برگزار می¬شود. حد نصاب نمره برای هر فرد متغیر است اما معمولا حداقل نمره مورد نیاز برای هر شخص بین 70-50 است. این آزمونها هرساله در زمانهای معین برگزار میشوند. متقاضیان میتوانند برای اطلاع از تاریخ برگزاری آزمون و کسب اطلاعات بیشتر در مورد ALES به مركز گزینش و جابجایی دانشجویی تركیه ÖSYM مراجعه کنند.
متقاضیان دوره دکترا در ترکیه میتوانند برمبنای دیگر نمرات آزمونهای بینالمللی همچون GMAT(حداقل نمره مجاز 500) و GRE (حداقل نمره مجاز310) اقدام به دریافت پذیرش کنند.
تحصیل پزشکی در ترکیه
برای این که بتوانید در دانشگاه های ترکیه مشغول به تحصیل شوید باید شرایط خاصی را داشته باشید. برای تحصیل پزشکی در ترکیه باید دیپلم دبیرستان داشته باشید. می توانید مستقیم از دبیرستان وارد مدارس پزشکی در ترکیه شوید. بسته به سوابق تحصیلی شما (نوع دیپلم دبیرستان) شرایط مختلفی وجود دارد. علاوه بر دیپلم دبیرستان شما باید نمرات خوبی در زیست شناسی، شیمی، فیزیک و ریاضیات داشته باشید. انگیزه نامه و پاسپورت معتبر نیز از سایر شرایط ورود به دانشگاه های ترکیه برای تحصیل پزشکی محسوب می شوند. سعی کنید انگیزه نامه خود را با دقت هر چه تمام بنویسید.
برای تحصیل پزشکی در ترکیه، شرط معدل و شرایط سنی اهمیت دارد. معدل در اخذ پذیرش اهمیت زیادی دارد. معمولا برای معدل های بالای 18 شرایط تحصیل بهتری در دسترس خواهد بود.
در عین حال نکته مهم این است که دانشگاه های ترکیه برای دانشجویان شرط سنی در نظر نگرفته اند. البته برای قبولی در آزمون های ورودی فردی که سن کم تری دارد، شانس بیشتری هم خواهد داشت.
دانشجویان باید با توجه به دانشگاه انتخابی مدارک متعددی را ارائه دهند. از جمله مهم ترین مدارک لازم برای اخذ پذیرش رشته پزشکی در کشور ترکیه می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- تکمیل فرم درخواست آنلاین
- آخرین مدرک تحصیلی و ترجمه آن
- ریز نمرات تحصیلی
- نمره قبولی در آزمون ورودی (آزمون YOS یا آزمونSAT)
- مدرک زبان
- تمکن مالی
- پرداخت هزینه درخواست
تحصیل در مقطع دکتری در ترکیه
در ترکیه، حدود 100 دانشگاه تحقیقاتی وجود دارد (موسسات دیگری مانند کالج هنرهای لیبرال و کالج های محلی نیز وجود دارد، اما این موسسات معمولاً تمایلی به ارائه ی دوره ی دکترا ندارند). این دانشگاه ها اغلب دوره های دکترای خود را در مدارس تحصیلات تکمیلی اختصاصی برگزار می کنند که تمام امکانات و تخصص لازم برای حمایت از دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد (یا تحصیلات تکمیلی پیشرفته) را در خود جای داده است. دانشگاه های ترکیه بسته به نحوه ی دریافت بودجه ی خود، ممکن است دولتی یا خصوصی باشند. دانشگاه های دولتی (اکثریت قریب به اتفاق دانشگاه ها) توسط استان یا قلمروی محلی خود پشتیبانی مالی می شوند و تمایل دارند فرصت های مطالعاتی جامع تری از جمله دوره های دکترا را در اختیار دانشجویان خود قرار دهند. بودجه ی دانشگاه های خصوصی از منابع شخص ثالث تامین می شود (مانند تشکل های مذهبی) و معمولاً کوچکتر و تخصصی تر هستند.
برای تحصیل در ترکیه در مقطع دکتری باید مدارک زیر را به دانشگاه ارائه دهید:
- مدرک زبان حداقل 6.5 آیلتس یا تافل یا PTE
- مدرک آزمون GRE
- مدارک تحصیلی قبلی معادل سازی شده (مدارک دیپلم، کارشناسی و کارشناسی ارشد)
- ریزنمرات ترجمه شده
- CV و رزومه تحصیلی
- توصیه نامه از دو یا سه نفر از استادان قبلی
- SOP یا نامه هدف از تحصیل
- کاور لتر
- مقالات پژوهشی چاپ شده
- پورتفولیو یا نمونه کار هنری برای رشته هایی مثل (معماری، شهرسازی و …)
هزینه های دانشگاه های پزشکی خصوصی ترکیه به نسبت دانشگاه های دولتی آن بیشتر است. معمولا هزینه های تحصیل در ترکیه برای رشته پزشکی سالیانه بین 14000 دلار تا 27000 دلار می باشد.
تحصیل دندانپزشکی در ترکیه
برای اخذ پذیرش در رشته دندانپزشکی از دانشگاه های ترکیه باید در یکی از دو آزمون یوس یا اس ای تی شرکت کنید و پذیرش از طریق آزمون یوس بسیار آسان تر است.
دانشجویان باید با توجه به دانشگاه انتخابی مدارک متعددی را ارائه دهند. از جمله مهم ترین مدارک لازم برای اخذ پذیرش رشته دندانپزشکی در کشور ترکیه می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- تکمیل فرم درخواست آنلاین
- آخرین مدرک تحصیلی و ترجمه آن
- ریز نمرات تحصیلی
- نمره قبولی در آزمون ورودی (آزمون YOS یا آزمونSAT)
- مدرک زبان
- تمکن مالی
- پرداخت هزینه درخواست
متقاضیان تحصیل دندانپزشکی در ترکیه باید دارای مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی باشند.
برای آن دسته از افرادی که قصد تحصیل دندانپزشکی در ترکیه به زبان انگلیسی را دارند مدرک مهارت زبان انگلیسی (حداقل تافل 80) الزامی است. مهم ترین مدرک لازم برای دانشجویانی که قصد تحصیل دندانپزشکی به زبان انگلیسی در ترکیه را دارند، قبولی در آزمون SAT می باشد.
هزینه تحصیل دندانپزشکی در دانشگاه های خصوصی ترکیه سالانه در حدود 20،000 دلار می باشد. هزینه تحصیل دندانپزشکی در دانشگاه های دولتی ترکیه سالانه در حدود 2000 دلار می باشد، این مبلغ برای ایرانی ها کمتر و در حدود 500 تا 1000 دلار است.
هزینه تحصیل در ترکیه
ترکیه نیز مانند بسیاری از کشورهای دیگر، دارای دو سیستم خصوصی و دولتی می باشد که به طبع هزینه های سیستم خصوصی از دولتی بالاتر هستند.
هزینه تحصیل در ترکیه در دانشگاه های دولتی خصوصاً در قیاس با موسسات مشابه در کشورهای اروپایی و آمریکا بسیار مقرون به صرفه است. دانشجویان بین المللی دانشگاه های این کشور با توجه به رشته تحصیلی، سالانه شهریه ای بین 100 تا 4000 یورو پرداخت میکنند.
هزینه تحصیل در ترکیه در دانشگاه های خصوصی مسلماً گرانتر از دانشگاه های دولتی این کشور است. اما گاهی بعضی دوره های این موسسات شهریه معقولی داشته و آن چنان نیز زیاد نیستند با این حال شهریه برخی از رشته ها و مقاطع تحصیلی این دانشگاه ها ممکن است بیش از 20.000 یورو در سال باشد.
در اینستاگرام، ما را دنبال کنید
اگر به فکر مهاجرت هستید، شما میبایست از بروزترین اخبار و اطلاعات مهاجرتی آگاه باشید، که لازمه ی آن مراجعه روزانه به بسیاری از سایت های معتبر است که زمان زیادی را به خود اختصاص می دهد. ما تمامی این اطلاعات را برای شما در پیج اینستاگرام رسمی موسسه مهاجرتی زنگنه فراهم آورده ایم.
پیج آخرین اخبار مهاجرتی
پیج مهاجرت به ترکیه
دانشگاه برتر ترکیه
نام دانشگاه |
شهر |
رتبه در ترکیه |
دانشگاه بغازیچی |
استانبول |
10 |
دانشگاه کوچ |
استانبول |
12 |
دانشگاه بیلکنت |
آنکارا |
14 |
دانشگاه سابانجی |
استانبول |
18 |
کار دانشجویی در ترکیه
اخیراً برای حمایت از دانشجویان خارجی که برای تحصیلات تکمیلی به ترکیه آمدهاند، قانون جدیدی برای درخواست اجازهی کار دانشجویی اعمال میشود. این قانون حاکی از آن است که دانشجویان خارجی تحصیلات تکمیلی که به دنبال دورههای رسمی از دانشگاههای معروف و شناخته شده هستند، دارای حق جستجوی کار و گرفتن اجازهی کار در ترکیه میباشند. با این حال، این قانون برای دانشجویان دورههای کارشناسی یا دورههای دیگر به کار نمیرود. اجازهی کار دانشجویی در ترکیه، به دانشجویان دورههای کوتاه مدت یا دورههای کارشناسی تعلق نمیگیرد.
وقتی دانشجویان خارجی تحصیلات تکمیلی، اجازهی کار در ترکیه دریافت میکنند، میتوانند از اجازهی اقامت خود نیز استفاده کنند. آنها میتوانند از حقوقی بهره ببرند که به همراه اجازهی اقامت معتبرشان در ترکیه، به آنها تعلق میگیرد. وزارت امور خارجهی ترکیه، مسئول تعیین اصول و استانداردهای حاکم بر کار دانشجویان خارجی است. آنها بر اساس اصول و توصیههای مشخص شده توسط کمیتهی سیاستهای مهاجرت، تصمیم میگیرند.
دقت کنید که اگر فارغ التحصیل دورهی کارشناسی هستید که تحت یک بورسیهی دولتی در ترکیه تحصیل میکنید، واجد شرایط گرفتن ویزای کار نخواهید بود. این جدای از این حقیقت است که شما فارغ التحصیل شدهاید یا در حال حاضر دارای اجازهی اقامت کوتاه مدت در ترکیه میباشید.
دانشجویان خارجی تحصیلات تکمیلی که به دنبال دورههای رسمی از دانشگاههای معروف و شناخته شده هستند، دارای حق جستجوی کار و گرفتن اجازهی کار در ترکیه میباشند.
اگر فارغ التحصیل دورهی کارشناسی هستید که تحت یک بورسیهی دولتی در ترکیه تحصیل میکنید، واجد شرایط گرفتن ویزای کار نخواهید بود.
پرسش های معمول شما
هزینه ی تحصیل کارشناسی ارشد به زبان ترکی در ترکیه سالانه از 600 تا 20000 دلار می باشد و هزینه ی تحصیل کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی در ترکیه سالانه بین 600 تا 20000 دلار هست.
دانشجویان رشته پرستاری پس از اتمام تحصیلاتشان می توانند در بخش های خدماتی بیمارستان ها، خدمات حرفه ای، سازمان های غیرانتفاعی و آموزش های عالی مشغول به کار شوند.
پذیرش در دانشگاه های پرستاری ترکیه از ماه مارس شروع شده و تا اوایل نوامبر ادامه دارد.
دانشگاه هایی چون کوچ، یدیتپ، هکیتپ در این رشته در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد پذیرش صادر می کنند.
دیپلم متوسطه و مدرک زبان انگلیسی از جمله مدارک مورد نیاز است.
این رشته به زبان ترکی استانبولی و یا انگلیسی خواهد بود.
دانشگاه کوچ، دانشگاه بیل کنت و سابانجی به ترتیب سه دانشگاه برتر ترکیه می باشند.
هزینه تحصیل پزشکی در ترکیه سالانه از 2000 دلار تا 25000 دلار می باشد.
فرم درخواست پذیرش تحصیلی، مدرک دیپلم متوسطه و ریزنمرات تحصیلی، نمره تست MCAT حداقل 505 یا نمره تست SAT حدود 1410 امتیاز.
برای تحصیل پزشکی در ترکیه به زبان ترکی به مدرک تومر، و برای تحصیل به زبان انگلیسی به مدرک تافل بالای 80 نیاز هست.
طول مدت تحصیل پزشکی در ترکیه 6 سال می باشد.
در هنگام انتخاب رشته شما می توانید تحصیل به زبان ترکی یا انگلیسی را انتخاب کنید.
ارائه مدارک دیپلم، پیش دانشگاهی، کارشناسی، کارشناسی ارشد به همراه ریز نمرات آنها از جمله مدارک مورد نیاز مقطع دکترا است.
فارغ التحصیلی از دانشگاه معتبر، مرتبط بودن رشته لیسانس و فوق لیسانس، مقاله بین المللی و معدل بالا بخشی از این شرایط هستند.
رشته هایی چون پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، دامپزشکی و پرستاری.
بله؛ اسامی دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم ایران در ترکیه را میتوانید این اینجا مشاهده کنید.
برخی از دانشگاه های خصوصی این امکان را برای شما فراهم میکنند.
تسلط به زبان ترکی هزینه های تحصیل در این کشور را کاهش می دهد.
دانشجویان مقطع دکترا در ترکیه.
بله؛ این امکان به صورت محدود وجود دارد.
هزینه تحصیل دندانپزشکی در ترکیه سالانه از 4000 دلار تا 12000 دلار می باشد.
اکثرا دندانپزشکی در این کشور به زبان ترکی آموزش داده می شود اما امکان تحصیل به زبان انگلیسی نیز وجود دارد.
مدت زمان تحصیل دندانپزشکی در ترکیه 5 است.
تحصیل داروسازی در ترکیه 5 ساله است.
قبولی در آزمون YOS یا SAT برای تحصیل داروسازی در ترکیه الزامی است.
هزینه ی تحصیل به رشته و دانشگاه مورد نظر شما بستگی دارد؛ ضمن اینکه تحصیل در دانشگاه های خصوصی پر هزینه تر از دانشگاه های دولتی می باشد.
بسیاری از دانشگاه های ترکیه از نظر علمی مورد تایید دانشگاه های برتر اروپا هستند.
درحال حاضر 15 دانشگاه ترکیه، مورد تایید وزارت بهداشت ایران هست.
در صورتی که دولت متوجه چنین عملی شود علاوه بر اخراج دانشجو از این کشور، برای مدتی ورود او به خاک ترکیه نیز ممنوع می شود.
درآمد حاصل از کار دانشجویی تنها بخشی از هزینه های زندگی فرد در ترکیه را تامین می کند.
بله؛ اما به شرط آنکه حداقل یک سال از شروع تحصیل آن ها گذشته باشد.
5 دانشگاه برتر ترکیه عبارتند از: دانشگاه کوچ، دانشگاه بغازیچی، دانشگاه بیلکنت، دانشگاه سابانچی.
هزینه های تحصیل به زبان انگلیسی در دانشگاه های دولتی کشور ترکیه از 700$ الی 1400$ در هر ترم می باشد.
هزینه تحصیل در ترکیه به زبان ترکی 240$ الی 730$ است.
این آزمون هر سال از اردیبهشت ماه آغاز می شود و در بعضی دانشگاه ها تا شهریور ماه ادامه دارد.
این آزمون با 80 سوال در 90 دقیقه برگزار می شود.
آزمون یوس یه زبان ترکی استانبولی و انگلیسی برگزار می شود. مباحث این آزمون شامل هندسه، ریاضی، هوش و منطق است.
آزمون SAT در سال، 4 بار برگزار می شود و شما در کل 6 بار اجازه ی شرکت در این آزمون را دارید.
آزمون SAT جنرال از مباحث ریاضیات، ریدینگ و رایتینگ هستند که در بخش ریاضیات سوالات از مباحث جبر، تحلیل داده و توانایی حل مسائل می باشند.
سوالات این آزمون در زمینه زبان انگلیسی و ریاضیات می باشد. این آزمون هر سال برگزار می شود و در 4 نوبت است.
دانشگاه هایی چون استانبول، حاجت تپه، آنکارا، کوچ و آتاتورک از دانشگاه های خوب کشور ترکیه هستند.
طبق قوانین وضع شده در اداره کار، دانشجویان اجازه دارند در طول تحصیل با دریافت مجوز از اداره کار مشغول به کار شوند.
به طور متوسط هزینه های اقامت و زندگی دانشجویان در ترکیه 400$ تا 600$ (دلار) در ماه تخمین زده شده است.
سیستم آموزش عالی ترکیه شامل 2 سال تحصیلات کاردانی، 4 سال تحصیلات کارشناسی و 2 تا 4 سال تحصیلات تکمیلی است.
زبان تحصیلی در دانشگاه های ترکیه، ترکی استانبولی و انگلیسی است.
دانشجویان برای تمدید این اقامت باید 60 روز قبل از پایان این اعتبار به اداره مربوطه مراجعه و نسبت به تمدید آن اقدام نمایند.
دانشجویان برای اخذ مدرک کارشناسی ارشد باید به مدت 2 سال و برای اخذ مدرک دکتری از دانشگاه های ترکیه به مدت 4 سال به تحصیل بپردازند.
باید در آزمون ورودی دانشگاه های این کشور شرکت نموده و نمره قبولی را دریافت نمایند.
مقالات پر بازدید
رشته ی دامپزشکی در ترکیه
تحصیل رشته دامپزشکی در ترکیه به عنوان یک رشته پویا و بسیار حیاتی برای رفاه حیوانات شناخته شده است که مورد توجه قرار می گیرد. به طور کلی، کاربرد های رشته دامپزشکی شامل تعهدات علمی و اخلاقی برای سلامت جسمی و روانی حیوانات است و همچنین دارای پیامدهای اخلاقی ا ...
بیشتر بخوانیدرشته ی ژنتیک در ترکیه
مهاجرت تحصیلی یکی از راحتترین روشهای مهاجرت ایرانیان به ترکیه است. تحصیل در ترکیه در برخی از دانشگاههای خصوصی میتواند هزینه زیادی را برای دانشجویان دربر داشته باشد. امکان تحصیل در رشته ژنتیک در بسیاری از دانشگاههای برجسته ترکیه مانند دانشگاه بیلکنت و ...
بیشتر بخوانیدرشته ی سم شناسی در ترکیه
شرایط تحصیل رشته سم شناسی در ترکیه به گونه ای است که بسیاری از ایرانیان با آسودگی آن را انتخاب می کنند و مورد توجه قرار میدهند. محدودیت های اندکی برای تحصیل رشته سم شناسی در این کشور وجود دارد و این محدودیت ها به طور کلی در سراسر جهان یک سان هستند و نمی تو ...
بیشتر بخوانیدیوس سراسری ترکیه (TR-YOS 2024) کجا برگزار میشود؟
یوس سراسری ترکیه آزمون بین المللی بسیار بزرگی به حساب میآید. نه تنها دارای حوزه های امتحانی متعدد در شهرهای مختلف ترکیه است، بلکه در چندین کشور خارجی نیز حوزه امتحانی دارد. در این مقاله به لیست حوزه های امتحانی آزمون TR-YOS 2023 در ترکیه و کشورهای دیگر ار ...
بیشتر بخوانیدرشته ی طب ورزشی در ترکیه
شرایط علمی تحصیل رشته طب ورزشی در ترکیه برای دانشجویانی که این دوره تخصصی را می پسندند بسیار مناسب و در سطح جهانی است. دانشگاه های ترکیه در سطح بین المللی در رشته طب ورزشی از جایگاه مناسبی برخوردار هستند و می توان آن ها را در دسته دانشگاه های ارزشمند جهان ...
بیشتر بخوانیدرشته ی انیمیشن در ترکیه
شرایط تحصیل رشته انیمیشن در ترکیه بنا بر دلایل مختلف می تواند برای بسیاری از افراد بسیار ارزشمند به حساب آید. ترکیه یکی از کشورهایی است که در سال های اخیر به شدت مورد توجه ایرانیان قرار گرفته است و به همین دلیل می توان این کشور را در جمع بهترین های جهان بر ...
بیشتر بخوانیدآزمون MYOS ترکیه
آزمون MYOS، یک آزمون سراسری است که از طرف وزرات آموزش کشور ترکیه و برای ورود به دانشگاههای این کشور برگزار میشود. آزمون ورودی دانشگاههای ترکیه تا پیش از سال 2010، به صورت سراسری برگزار میشد. پس از آن، آزمونها به صورت دانشگاهی و توسط دانشگاههای مختلف، ...
بیشتر بخوانیدرشته ی اورولوژی در ترکیه
تحصیل در رشته اورولوژی در ترکیه یکی از راهکارهایی است که به کمک آن می توان بهترین رزومه را در نزدیکی ایران برای خود ساخت. ترکیه یکی از کشورهایی است که به شدت مورد توجه ایرانی ها قرار گرفته است و هر ساله جمعیت قابل توجهی از ایران برای تحصیل در ترکیه اقدامات ...
بیشتر بخوانیدآزمون تومر
آزمون تومر، از آزمونهای ورودی به دانشگاههای ترکیه است و سطح زبان ترکی شما را بهعنوان یک دانشجوی خارجی ارزیابی میکند. این آزمون، مانند گواهینامههای زبان انگلیسی تافل (TOEFL) و آیلتس (IELTS) برای تحصیل در ترکیه و اخذ پذیرش از دانشگاههای این کشور، از اه ...
بیشتر بخوانیدرشته ی بازرگانی بین المللی در ترکیه
شرایط مناسبی که تحصیل در رشته بازرگانی بین الملل در ترکیه دارد، این کشور را به یکی از گزینه های ایده آل در این رشته بدل کرده است. ...
بیشتر بخوانیدبرترین دانشگاه های ترکیه 2024
بیش از 200 دانشگاه در ترکیه وجود دارد که اکثر آنها، توسط دولت اداره میشوند. بیشتر دانشگاههای ترکیه، نسبتاً تازه تاسیس هستند. در سال 1970، فقط 8 دانشگاه دولتی در ترکیه وجود داشت و نخستین دانشگاه خصوصی (دانشگاه بیلکنت) در سال 1984 تاسیس شد. ...
بیشتر بخوانیداسامی دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت در ترکیه 2024
بررسیهای کارشناسی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و در نظر گرفتن سه نظام رتبه بندی معتبر بین المللی QS ،Times و Shanghai و عملکرد دانشگاهها، لیست دانشگاههاي خارج از کشور مورد تایید وزارت متبوع جهت ورودهای سال تحصیلی 2023-2024 در رشته های مرتبط با علوم پز ...
بیشتر بخوانید