همین حالا مشاوره تلفنی رایگان دریافت کنید

زمان پاسخگویی:
شنبه تا پنجشنبه 09:00 الی 19:00

(داخلی 2) 328 45 - 021
پیدا کردن کار به عنوان یک مهاجر در امریکا

پیدا کردن کار به عنوان یک مهاجر در امریکا

فهرست مطالب

آیا مهاجرین میتوانند در آمریکا مشغول به کار شوند؟

کارکردن در ایالات متحده اگرچه می‌تواند دشوار باشد اما می‌تواند یک تجربه بسیار ارزشمند باشد. برای بسیاری از مردم آمریکا شغل در اولویت قرار دارد، و مهاجرانی که کار را در اولویت قرار داده‌اند به آسانی می‌توانند خود را با فرهنگ کاری ایالات متحده وقف بدهند. ایالات متحده دارای یک بازار کاری بزرگ است و برای افرادی که خواهان سخت‌کوشی در کار خود هستند حقوق‌های بسیار زیادی را در نظر گرفته است. در اینجا ساعات کاری طولانی هستند و اضافه‌کار برای خیلی‌ها یک امر عادی است. همچنین مرخصی امر خیلی نادری است و معمولاً‌ در سال از ده روز فراتر نمی‌روند، موضوعی برای کسانی که شغل خود را در اولویت قرار نمی‌دهند می‌تواند دردسرساز باشد.

از دیگر نقاط ضعف کار در ایالات متحده نبود امنیت شغلی و امنیت اجتماعی است. قراردادهای کاری معمولاً به نفع کارفرماهایی بسته می‌شود که اغلب می‌توانند کارگران را بدون اطلاع قبلی اخراج کنند. مزایای اجتماعی کمیاب هستند و فقط بعد از ده سال کار در اختیار فرد قرار می‌گیرند.

اگر می‌خواهید برای پیدا کردن شغل آزاد به آمریکا مهاجرت کنید، ممکن است خیلی خوش‌شناس نباشید. به علت محدودیت‌هایی که در صدور ویزا وجود دارد، مهاجرت به اینجا به عنوان یک کارگر آزاد می‌تواند دشوار باشد.

با این حال، و با در نظر گرفتن همه این موارد، ایالات متحده همچنان یک مقصد بسیار جذاب برای بسیاری از مهاجران کارگر است. اصلی‌ترین علت آن پول است، چرا که میانگین حقوق در ایلات متحده بسیار بالا است. همچنین از آنجا که شرکت‌های مبتکر زیادی در این کشور فعالیت دارند، فرصت‌های زیادی برای رشد و یادگیری وجود دارد.

چطور می‌توان به عنوان یک فرد خارجی در ایالات متحده کار پیدا کرد؟

برای پیدا کردن کار در ایالات متحده به عنوان یک فرد خارجی باید توانایی‌های خود را به بهترین شکل ممکن نشان بدهید. چشم‌انداز شغلی ایلات متحد رقابتی است و نیازمند اشتیاق، تعهد و یک رزومه بی‌نقص است. نکات زیر می‌تواند به شما برای پیدا کردن کمک کند.


چگونه برای کار در ایالات متحده درخواست داد؟

اگر هدفتان بازار کاری آمریکا است ابتدا باید ببینید آیا تقاضایی برای حوزه کاری شما وجود دارد. آگاهی از دورنمایی که در ذهن دارید مشخص می‌کند که چگونه باید به دنبال کار باشید و به صورت غیرمستقیم به شما می‌گوید چه ایالتی بهترین فرصت‌ها را در اختیار شما قرار می‌دهد.

سپس درباره کارفرماهای احتمالی تحقیق کنید. اگر یک کسب و کار توجه شما را جلب کرده است اما در حال حاضر برای کسی با مهارت‌های شما فرصت شغلی ندارد، سعی کنید از طریق ایمیل با آن ارتباط برقرار کنید. در این ایمیل علاقه خود به این شرکت را نشان بدهید، رزومه خودتان را ضمیمه کنید و درخواست کنید تا در صورت امکان با یکدیگر ارتباط بیشتری داشته باشید. اگرچه این روش همیشه نتایج مثبتی به دنبال ندارد، اما پیشتاز بودن گاهی ارزش خودش را بعداً نشان می‌دهد.

همچنین فرصت‌های شغلی آنلاین (دورکاری) را هم را مد نظر داشته باشید. ببینید شبکه‌های اجتماعی (Facebook، LinkedIn یا InterNations) و نیز سایت‌های شغل‌یابی (Indeed، CareerBuilder، Glassdoor، یا ZipRecruiter) چه پیشنهادهایی دارند. همچنین وزارت کار ایالات متحده یک موتور جستجو دارد که به شما امکان می‌دهد آگهی‌های شغلی دولتی را ببینید، و نقطه شروع خوبی است.

نکته دیگری که می‌تواند در جستجوی شغل به شما کمک کند این است که در شبکه‌های اجتماعی مربوط به کسب و کار فعال باشید و رزومه خود را در سایت‌های مربوط به کسب و کار بارگذاری کنید. همچنین این امکان هم هست که شغل بسیار خوبی را در روزنامه‌ها و مجلات بازرگانی، بلاگ‌های مربوط به صنایع یا سایت‌های همکاری (association websites) پیدا کنید. شرکت‌های جذب نیرو و استخدام نیز گزینه‌های خوبی هستند.

نکاتی برای شبکه‌سازی (networking)

شبکه‌سازی می‌تواند باعث شود تا فرصت‌های جدیدی را کشف کنید که ممکن است در آگهی شغلی رسمی کار اعلام نشوند. اگر به دنبال فرصتی هستید تا در ایالات متحده کاری پیدا کنید‌ این نکته را مد نظر قرار بدید:

  • جستجو در لیست مخاطبان، شناسایی کردن کسانی می‌توانند به شما کمک کنند (اعضای خانواده، آشنایان، همکاران قدیمی یا دوستان دانشگاهی) و ارتباط برقرار کردن با آنها.
  • شرکت در رویدادهای شبکه‌سازی، نمایشگاه‌های کار، یا استفاده کردن از فرصت‌های تبادل تجربه.
  • شنیدن صحبت‌های دیگران هر جا که می‌روید – هر لحظه ممکن فرصتی در مقابلتان قرار بگیرد.
  • اگر در رویدادها شرکت می‌کنید لباس مناسبی بپوشید و کارت‌های تبلیغاتی همراه داشته باشید تا بین دیگران پخش کنید.
  • چه در ارتباطات آنلاین یا حضوری در یک رویداد، به جای آن‌که از کسی درخواست کار کنید، از آنها بخواهید تا افرادی که می‌توانند در شغل یا نحوه گسترش دادن شبکه به شما کنند را پیشنهاد بدهند.

نکته‌های مربوط به سوابق شغلی و نامه توضیحی (cover letter)

نکته حائز اهمیت در اینجا این است که در ایالات متحده، سوابق شغلی (CV) به فهرست جامعی از موفقیت‌ها و دستاوردهای تحصیلی در محیط آکادمیک اشاره می‌کند، اما سندی که برای درخواست شغل از آن استفاده می‌کنید با عنوان رزومه (resume) شناخته می‌شود.

  • قواعد استاندارد یک رزومه در ایالات متحده به این صورت است:
  • باید تجارب کاری خودتان را به ترتیب تاریخ فهرست کنید.
  • باید آدرس، ایمیل و شماره تلفن خودتان را درج کنید.
  • نباید عکس، وضعیت تأهل یا سن خودتان را درج کنید.
  • رزومه شما باید (ترجیحاً‌) یک یا حداکثر دو صفحه باشد.
  • وقتی که می‌خواهید یک نامه توضیحی ارائه کنید، باید آن را در تمام درخواست‌های خود بیاورید، مگر اینکه آگهی شغلی خاصی مخصوصاً از شما بخواهد این کار را انجام ندهید.
  • نامه توضیحی را با مورد خطاب قرار دادن فردی که آن را می‌خواند شروع کنید و سعی کنید در صورت امکان با لحنی خودمانی بنویسید. از به کار بردن عبارت‌هایی مثل «to whom it may concern» و «dear sir/madam» خودداری کنید.
  • در مقدمه به عنوان پستی که برای آن درخواست می‌دهید و اینکه چگونه با آن آشنا شدید اشاره کنید و علاقه خود به آن را اعلام کنید.
  • در قسمت اصلی نامه دستاوردها و موفقیت‌های خود را برجسته کنید و به کارفرمای احتمالی خود بگویید که چرا برای آن شغل مناسب هستید.
  • در پاراگراف آخر از خواننده به خاطر توجه و تأمل او تشکر کنید و او را در جریان نحوه برقراری ارتباط‌های تکمیلی قرار دهید.
  • مسئله مهم دیگر در زمان درخواست برای کار در ایالات متحده مشخص کردن نوع ویزای خود و ویزایی که می‌خواهید بگیرید و عنوان کردن نیاز خود به حمایت مالی (sponsorship) است. می‌توانید این کار را در رزومه یا نامه توضیحی انجام دهید.

نکات دیگر:

  • با استفاده از ابزارهایی مثل bullet point و گذاشتن فضای خالی کافی کاری کنید که خواند رزومه شما آسان باشد.
  • در استفاده کردن از bolding و spacing متن منسجم عمل کنید و از آندرلاین کردن و استفاده کردن از فونت‌های مختلف خودداری کنید.
  • نوشتن رزومه براساس انتظارات و خواسته‌های کارفرما می‌تواند در دستیابی به نتایج بهتر به شما کمک کند.
  • برای اینکه حرفه‌ای‌تر به نظر برسید از یک layout مشابه برای رزومه و نامه توضیحی خود استفاده کنید.

نکاتی برای مصاحبه

بسته به اینکه در ایالات متحده زندگی می‌کنید یا نه، ممکن است مصاحبه با شما به صورت آنلاین و یا حضوری برگزار شود. اما صرف نظر از نحوه انجام مصاحبه، حتماً با آمادگی کامل در آن شرکت کنید.

  • سر وقت حاضر شوید و لباس مناسب بپوشید.
  • صادق باشید، پاسخ‌هایی صریح بدهید و ارتباط چشمی خودتان را با مصاحبه‌گر حفظ کنید.
  • لبخند بزنید، شوخ‌طبع باشید، اما حرفه‌ای رفتار کنید.
  • موبایلتان را خاموش کنید، یا آن را در یکی از حالت‌های offline یا do not disturb قرار بدهید.
  • اگر مصاحبه به صورت آنلاین برگزار می‌شود، مطمئن شوید که خودتان و محیط اطرافتان ظاهر مناسبی دارد و سرعت اینترنتتان مناسب است. وقتی که زمان مصاحبه را تعیین می‌کنید، منطقه‌های زمانی را مد نظر داشته باشید.
  • اگر مصاحبه به صورت حضوری است رزومه، و اگر توسط کارفرمای احتمالی شما قید شده است، معرفی‌نامه (references) و portfolio خودتان را همراه داشته باشید.

بهترین راه برای پیدا کردن کار در ایالات متحده

اگرچه ایالات متحده فرصت‌های شغلی متعددی هم برای افراد بومی و هم برای افراد خارجی دارد، اما مهمترین راه برای پیدا کردن کار این است که به آنجا ترانسفر شوید. دلیلش این است که کارفرما باید هزینه ویزای شما را پرداخت کند و افراد ترانسفرشده معمولاً از این تضمین برخوردارند. اما همه شرکت‌ها مایل به پرداخت هزینه ویزای افراد خارجی نیستند. پس وقتی که چه به صورت آنلاین و چه حضوری به دنبال فرصت‌های شغلی هستید، در اسرع وقت کارفرمای احتمالی را از شرایط خود مطلع کنید.

شرایط کار در ایالات متحده

در بیشتر موارد، اخذ مجوز کار در ایالات متحده به عنوان یک فرد خارجی بخشی از فرایند رسیدگی به ویزا است. بسته به اینکه چه نوع ویزایی احتیاج دارید، باید یکی از این دو مورد را دریافت کنید:

۱. درخواست شرایط کار (Labor Condition Application) – که برای کارگران دارای ویزای کار موقت (H-1B(1) و E-3) صادر می‌شود؛ تضمین می‌کند که دستمزد شما قابل‌قیاس با دستمزد افراد بومی است و دستمزد آنها را تحت تأثیر قرار نمی‌دهد؛ ظرف یک هفته صادر می‌شود.

۲. تأییدیه کار (Labor Certification) – برای کارگران دارای ویزای مبتنی بر کار صادر می‌شود که می‌تواند به اخذ گرین کارت منتهی شود؛ تضمین می‌کند که هیچ کارگر بومیِ واجد شرایطی نمی‌تواند با دستمزدی قابل‌قیاس آن کار را انجام بدهد؛ صدور آن ممکن است ۶ تا ۲۴ ماه زمان ببرد.

همچنین ممکن است در حوزه‌ای فعالیت داشته باشید که نیازمند صدور مجوزهای بیشتر توسط دولت باشد. بسته به ایالت، این حرفه‌ها شامل موارد زیر هستند:

  • متخصصان حوزه سلامت (دکترها، دندان‌پزشک‌ها، پرستارها و ...)
  • مشاوران حقوقی (وکلا، قضات و ...)
  • کارکنان خدمات ایمنی (آتش‌نشان‌ها، مأمور اجرای قانون (پلیس) و ...)
  • متخصصان مراقبت فردی (آرایشگر، متخصص مراقبت از پوست و ...)
  • سایر حرفه‌ها (معمارها، مهندس‌ها، واسطه‌های املاک، حسابدارها، رانندگان اتوبوس و ...)

اگر این شرایط را دارید، باید برای اخذ مجوز کار در آمریکا کارهای بیشتری انجام بدید؛ مثل شرکت در کلاس‌های کارآموزی مشخص یا امتحان‌های صدور مجوز. 

استانداردهای صدور مجوز در ایالت‌های مختلف فرق می‌کند، پس مطمئن شوید شروط و خواسته‌های ایالتی که می‌خواهید در آنجا کار پیدا کنید را برآورده می‌کنید.

باید نقل مکان کنید؟

از خدماتی مثل Home-Finding، Moving، Settling-In و دیگر خدمات ما استفاده کنید.


این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

مطالب مرتبط

اجازه اقامت آلمان
اجازه اقامت آلمان

اجازه اقامت شما، یک کارت الکترونیکی است، که اطلاعات اقامت شما در آن ثبت شده است( تاریخ صدور، اثرانگشت، عکس پاسپورت شما،...). این کارت 4 تا 6 هفته بعد از درخواست و تکمیل مدارک شما برای شما صادر می شود، اعتبار این کارت یک تا دو سال است. ...

بیشتر بخوانید
اجازه ی کار دانشجویی در هلند
اجازه ی کار دانشجویی در هلند

بسیاری از دانشجویان ضمن ادامه تحصیل در هلند کار هم میکنند که بسته به ملیت دانشجو ساعت کاری مشخصی برایشان تعریف شده است. ...

بیشتر بخوانید
مراحل اخذ پذیرش از دانشگاه های استرالیا
مراحل اخذ پذیرش از دانشگاه های استرالیا

دانشجویان خارجی معمولاً به شکل مستقیم یا از طریق پُست یا به شکل آن‌لاین، به موسسات آموزشی در استرالیا درخواست پذیرش می‌دهند. شما می‌توانید فُرم‌های درخواست را از وب‌سایت‌های موسسات آموزشی دانلود کنید یا از آن‌ها درخواست کنید فرم‌ها را برای‌تان پُست کنند. ...

بیشتر بخوانید
ثبت درخواست مشاوره فوری - رایگان

اطلاعات زیر را با دقت پر نمایید: