چگونه میتوان از طریق ویزای استارت آپ اقامت دائم گرفت؟
بر اساس بند 21 قانون اقامت افراد خارجی کشور آلمان، شهروندان کشورهایی که عضو اتحادیه اروپا نیستن، می توانند با گرفتن ویزا استارت آپ کسب و کاری در کشور آلمان راه اندازی کنند و از این طریق برای خود و اعضای خانوادهشان اقات دائم بگیرند.
سرمایه گذاران یا کارآفرین هایی که قصد دارند کسب و کاری در کشور آلمان راه اندازی کنند یا به کشور آلمان مهاجرت کنند، می توانند ویزا استارت آپ کشور آلمان را بگیرند و علاوه بر راه اندازی کسب و کار، اقامت دائم هم بگیرند.
افرادی که ایده راه اندازی کسب و کار دارند یا کسب و کاری در مرحله استارت آپ در ایران دارند، گزینه ایده آلی برای گرفتن این ویزا هستند ولی سرمایه داران و افرادی که قصد راه اندازی کسب و کار دارند ولی ایده راه اندازی کسب و کار ندارند هم می توانند صلاحیت گرفتن این ویزا استارت آپ آلمان را داشته باشند.
ویزا استارت آپ آلمان به سرمایه گذار و اعضای خانواده او اقامت موقت می دهد و اجازه می دهد به آلمان سفر کنند و کسب و کار خودشان را راه اندازی کنند. بعد از 3 الی 4 ماه، در صورتی که متقاضی با موفقیت بتواند کسب و کارش را راه اندازی کند، می تواند درخواست گرفتن اقامت دائم بدهد و بعد از مدت 6 سال هم اگر کسب و کار او همچنان در حال کار و سود ده باشد، می تواند تابعیت و پاسپورت کشور آلمان را بگیرد.