همین حالا مشاوره تلفنی رایگان دریافت کنید

زمان پاسخگویی:
شنبه تا پنجشنبه 09:00 الی 19:00

(داخلی 2) 328 45 - 021
دانشگاه فریدریش شیلر ینا آلمان

دانشگاه فریدریش شیلر ینا آلمان

فهرست مطالب

راه های مختلفی برای اخذ پذیرش از دانشگاه های آلمان وجود دارد. بهترین راه برای شما این است که در اولین مرحله، رشته ای که می خواهید و منطقه ای که ترجیح می دهید در آن زندگی کنید را مشخص نمایید. مدارک مورد نیاز و آخرین زمان برای اخذِ پذیرش برای هر دانشگاه با توجه به رشته ی انتخابی شما متفاوت است، ولی در ادامه ما به مهم ترین سوال های شما پاسخ داده ایم:

کجا باید برای اخذ پذیرش اقدام کنید؟

این موضوع به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد: شما دوران مدرسه (کارشناسی) را از چه مدرسه/دانشگاهی فارغ التحصیل شده اید و تصمیم به تحصیل در چه رشته ای را دارید. سه موسسه در بخش درخواست پذیرش از دانشگاه فعالیت می کنند، که عبارتند از :the Foundation for Admission to Higher Education, the University Application Service for International Students و درگاه دانشگاه. اینکه شما برای ارسال مدارکتان باید از کدام یک از گزینه های بالا را انتخاب کنید با توجه به دانشگاه و رشته ی شما مشخص می شود. بنابراین اولین قدم این است که رشته ای را که می خواهید، انتخاب کنید.

اطلاعات بیش تر را می توانید در سایت های زیر بدست آورید:

  • Uni-assist
  • Foundation for admission to higher education (Stiftung für Hochschulzulassung)
  • Study-in-Germany

  محدودیت ها در پذیرش کدامند؟

 حتی اگر شما مدارکِ مورد نیاز برای اخذ پذیرش را داشته باشید، این امکان وجود دارد که نتوانید به آسانی در رشته ای که می خواهید ثبت نام کنید و دلیل این موضوع این است که تعداد افرادی که برای اخد پذیرش از دانشگاه های آلمان اقدام می کنند به مراتب بیشتر از افرادی هست که می خواهند در کشورهای دیگر تحصیل کنند. این محدودیت ها مشخص می کنند که چه افرادی می توانند در چه رشته هایی تحصیل کنند و این قوانین توسط خود دانشگاه مشخص می گردد و برای برخی از رشته ها این محدودیت از سمت دولت آلمان تعریف شده است. شما می توانید در آلمان رایگان تحصیل کنید.

محدویت چه رشته هایی از طرف دانشگاه و کدام رشته ها از سمت دولت آلمان مشخص می شود ؟ پزشکی، داروسازی، دامپزشکی، دندان پزشکی و مدیریت اطلاعات جغرافیایی از رشته های پرطرفدار هستند، بنابراین برای این رشته ها محدودیت پذیرش در تمامی دانشگاه های آلمان تعریف شده است. برای این رشته ها محدودیتی به نام ( Numerous Clauses NC) تعریف می شود که کمترین نمره ی قابل پذیرش دیپلم/پیش دانشگاهی شما است.

دانشگاه فریدریش شیلر ینا آلمان (Friedrich Schiller University Jena) که به اختصار دانشگاه ینا نامیده می شود، در رتبه بندی Times Higher Education در سال 2021 رتبه ی 300-251 را به خود اختصاص داده است، دانشگاهی تحقیقاتی در شهر ینای آلمان می باشد. این دانشگاه، از قدمتی بیش از 400 سال برخوردار است. تاسیس آن به سال 1558 میلادی باز می‌گردد و جزو 10 دانشگاه قدیمی آلمان به حساب می آید. دانشگاه به یاد ادیب پرآوازه آلمانی، فریدریش شیلر، نامگذاری شده است که خود در حدود 10 سال، در بین سال‌ های 1789 تا 1799 میلادی، در این دانشگاه به تدریس رشته ی تاریخ مشغول بوده است. از جمله افتخاراتِ دانشگاه ینا، کسبِ جایزه ی نوبل توسط 6 نفر از این دانشگاه است که آخرین آنها به هربرت کرومر، برنده ی جایزه نوبل فیزیک در سال 2000، بر می گردد. در حال حاضر این دانشگاه دارای حدود 20000 دانشجو می باشد که حدوداً 5% از این تعداد، دانشجویان بین المللی اند.

رنکینگ و دانشکده های دانشگاه فریدریش شیلر ینا (FSU)

از ویژگی برجسته این دانشگاه میتوان به:

  • نوع دانشگاه: دولتی
  • سال تاسیس: 1558 میلادی
  • تعداد دانشجویان: 18,219
  • محل: تورینگن-آلمان

وب سایت: www.uni-jena.de

تاکنون 6 دانشجوی فارغ التحصیل، از این دانشگاه برنده ی جایزه ی نوبل شده اند که اخیرا یکی از این دانشجویان در سال 2000 میلادی بوده است، دانشکده های دانشگاه فریدریش شیلر ینا آلمان (FSU) عبارتند از:

  • دانشکده الهیات 
  • دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر
  • دانشکده حقوق
  • دانشکده فیزیک و نجوم
  • دانشکده اقتصاد
  • دانشکده شیمی و علوم زمین
  • دانشکده فلسفه
  • دانشکده زیست شناسی و داروسازی
  • دانشکده علوم اجتماعی و رفتاری
  • دانشکده پزشکی

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش از دانشگاه فریدریش شیلر ینا آلمان

مدارکِ لازم جهتِ اخذِ پذیرش از این دانشگاه برای دوره کارشناسی ارشد عبارت است از: مدرک کارشناسی با نمرات بالاتر از حد متوسط، گواهی ECTS با حداقل نمره 180 یا مدرک آموزش عالی خارجی معادل با آن (رشته ی کارشناسی ارشد مورد نظر باید با تحصیلات دوره کارشناسی مطابقت داشته باشد. برای دانشجویان در حالِ تحصیل در زمانِ پذیرش، ارائه ی ریز نمرات تا ترم ما قبلِ آخر الزامی می باشد.)، متقاضیان باید به اندازه ی کافی دانش زبان آلمانی داشته باشند، زیرا اکثر دوره ها به زبان آلمانی تدریس می شود. تسلطِ داوطلب به زبان آلمانی در سطح B1 براساس چارچوب مشترک در اروپا، گواهی DSH II (آزمون زبان آلمانی برای ورود به دانشگاه) یا گواهی معادل یا آن، گواهینامه (Große Deutsche Sprachdiplom (GDS یا C2 از موسسه گوته، دیپلم زبان انگلیسی DSD-II، آزمون زبان آلمانی Test Deutsch als Fremdsprache (TEST DAF) با حداقل نمره 4 در هر چهار بخش، گواهی زبان های اروپایی telc Deutsch C1 Hochschule.

شهریه تحصیل در دانشگاه فریدریش شیلر ینا آلمان

دانشگاه ینا هزینه ای بابت شهریه دریافت نمی کند. متقاضیان تحصیل در این دانشگاه، تنها مبلغی در حدود 700 € (یورو) در هر ترم بابت هزینه‌ های خدمات دانشجویی از قبیل اجاره ی خانه، غذا، بیمه ی درمانی، کتاب و استفاده رایگان از وسایل حمل و نقل عمومی در شهر محل سکونت می پردازند. ماه اول حداقل 500 € (یورو) به صورت نقدی باید پرداخت گردد. تاریخ درخواست ثبت نام در دانشگاه فریدریش شیلر ینا (FSU) برای ترم تابستان 1 آپریل تا 15 ژانویه و برای ترم زمستان 1 آپریل تا 31 مه و 1 آپریل تا 15 جولای می باشد.

بورس تحصیلی دانشگاه فریدریش شیلر ینا آلمان

  • بورس تحصیلی آکادمیک آلمان (DAAD): بورس تحصیلی DAAD شامل تمام برنامه های ارائه شده توسط DAAD و همچنین دیگر سازمان های حمایت از دانشجویان خارجی، دانشگاهیان و پژوهشگران که به دنبال منابع مالی برای تکمیل تحصیل خود و یا تحقیقاتی در آلمان هستند، می شود.
  • بورس تحصیلی اراسموس موندوس (Erasmus Mundus): ارائه ی کمک هزینه ی تحصیلی برای دانشجویان، متخصصان دانشگاهی و کارکنان اداری بین المللی که شامل هزینه ی تحصیلی ماهانه، سفر، ویزا و هزینه های بیمه و… می باشد.




وضعیت مسکن در دانشگاه فریدریش شیلر ینا آلمان

  • دانشگاه ینا به دانشجویان، دانشمندان خارجی و همچنین مهمانان اقامتگاه ارائه می دهد. این دانشگاه دارای 3 اقامتگاه می باشد که به طور کامل مبله بوده و شامل آپارتمان های 1 اتاقه، 2 اتاقه و 3 اتاقه می باشد و به مدت 2 سال خوابگاه در اختیار دانشجویان قرار می دهد. 
  • Humboldt-Haus: اقامتگاه محققان بین المللی. یک مجتمع مسکونی بزرگ متشکل از 27 آپارتمان مبله در اندازه های مختلف. آپارتمان ها، خانوادگی و دارای تلفن و متصل به اینترنت می باشند. اجاره بهای هر واحد به تعداد اتاق و متراژ آپارتمان بستگی دارد، هزینه ی برق و تلفن جداگانه محاسبه می گردد.
  • Gästehaus Forstweg 26: این اقامتگاه محل اسکان اساتید می باشد. دارای 25 آپارتمان مبله همراه با تلفن و اتصال به اینترنت است. برخی از آپارتمان ها به آشپزخانه مجهز می باشند، در غیر این صورت یک آشپزخانه عمومی در هر طبقه وجود دارد. اکثر آپارتمان ها دارای اتاق 1 نفره می باشد. قیمت به اندازه آپارتمان بستگی دارد.

تحصیل در آلمان و وضعیت ویزای همراه

برخی از افرادی که مشغول به تحصیل در آلمان هستند تمایل دارند تا اعضای خانواده خود را نیز به این کشور آورده و در کنار آنها زندگی کنند. این افراد می توانند طبق قانون الحاق خانواده تقاضای پیوستن اعضای خانواده خود را بدهند تا آنها نیز به آلمان بیایند. اعضای خانواده شامل همسر و فرزندان زیر 18 سال بوده و شامل پدر، مادر و یا سایر اعضای خانواده نمی گردد. در برخی کشورها امکان ورود همزمان شخص اصلی و همراه وجود دارد اما آلمان این شرایط را نداشته و ابتدا باید شخص اصلی به این کشور وارد شود و بعد از حدود 2 تا 3 ماه درخواست الحاق را ارسال کند. البته خود ویزای همراه نیز الزاماتی دارد که شخص همراه باید برای دریافت ویزا آنها را رعایت نموده و مدارک آن را تهیه نماید. به عنوان مثال شخص باید نشان دهد که هزینه زندگی برای یک سال به عنوان همراه را در حساب خود دارد و مشکل مالی برای این کار وجود ندارد.

شایان ذکر است برای درخواست این ویزای همراه تحصیلی آلمان بایستی الزاماتی رعایت شود، که به شرح ذیل می باشد:

  • دانشجویان بایستی اثبات نمایند که منابع مالی کافی برای تامین هزینه های زندگی خود و هر یک از همراهان خود را دارند.
  • بایستی محلی که برای زندگی در نظر گرفته شده است که دارای فضای کافی برای همه افراد خانواده باشد.
  • قبل از درخواست برای ویزای تحصیلی ازدواج کرده باشید.
  • افرادی که قصد دارند برای همراهان خود درخواست ویزای الحاق به خانواده نمایند بایستی حداقل 18 سال سن داشته باشند.بهتر است همراهان حداقل در سطح زبان آلمانی A1 مدرک داشته باشند.

تحصیل در آلمان و وضعیت اقامت پس از تحصیل

همان طور که مستحضر هستید اقامت تحصیلی به واسطه تحصیل در آلمان یا هر رشته دیگری یک اقامت موقت بوده و تا پایان دوره ی تحصیل معتبر می باشد. این نوع اقامت هیچ اثری برای اقامت دائم آلمان و یا حتی تابعیت آلمان ندارد اما به شخصی که تحصیل خود را در آلمان به پایان برساند این اجازه داده می شود که برای مدت 18 ماه اقامت خود را تمدید نماید و به دنبال کار بگردد. حال این سوال به وجود می آید که آیا افرادی که در رشته مهندسی تحصیل نموده اند می توانند در این مدت شغل مناسبی پیدا کنند؟ باید گفت که فارغ التحصیلان رشته های مهندسی شانس بسیار بالایی برای یافتن کار دارند چون که کشور آلمان در رشته های مهندسی، IT و … با بحران نیروی کار مواجه است و این موضوع باعث می شود تا افراد به راحتی بتوانند شغل مناسبی پیدا کنند. فارغ التحصیلان رشته ی پزشکی در آلمان نیز با توجه به اینکه جمعیت آلمان رو به پیری است، بازار کار بسیار خوبی دارند.


این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

مطالب مرتبط

آیا می دانید که در حین تحصیل در آلمان، اجازه ی کار دارید؟
آیا می دانید که در حین تحصیل در آلمان، اجازه ی کار دارید؟

کارآموزی شغلی کوتاه مدت است و به شما به عنوان یک دانشجو این دید را می دهد، که زندگی حرفه ایی به چه صورت است. در دوران کارآموزی شما شانس این را دارید که دانش تئوری خود را به مرحله ی اجرا برسانید و تجربه کسب کنید ...

بیشتر بخوانید
چگونه می توان از دانشگاه های آلمان پذیرش گرفت؟
چگونه می توان از دانشگاه های آلمان پذیرش گرفت؟

راه های مختلفی برای اخذ پذیرش از دانشگاه های آلمان وجود دارد. بهترین راه برای شما این است که در اولین مرحله، رشته ایی که می خواهید و منطقه ایی که ترجیح می دهید در آن زندگی کنید را مشخص نمایید. مدارک مورد نیاز و آخرین زمان برای اخذ پذیرش برای هر دانشگاه با ...

بیشتر بخوانید
چرا انتخاب اول دانشجویان برای تحصیل در اروپا کشور آلمان است؟
چرا انتخاب اول دانشجویان برای تحصیل در اروپا کشور آلمان است؟

کشور آلمان چهارمین مقصد دانشجویان بین المللی در جهان است، بیش ازسیزده درصد دانشجویانی که در سال 2018 در آلمان مشغول به تحصیل بودند از کشورهای دیگر به آلمان مهاجرت کرده اند. ...

بیشتر بخوانید
ثبت درخواست مشاوره فوری - رایگان

اطلاعات زیر را با دقت پر نمایید: